Zbog kvara aviona Montengro Airlinesa, juče otkazana četiri leta

Juče su otkazana četiri leta Montenegro Airlinesa na linijama Podgorica-Rim i Podgorica-Ljubljana. Prema saznanjima Pobjede, prošle sedmice je došlo do kvara na jednom avionu MA. Iz nacionalne avio-kompanije su saopštili da se ne dešava ništa što odstupa od ustaljene rutine u svim svjetskim avio-kompanijama.

Juče su otkazani letovi MA iz Podgorice za Rim i Ljubljanu, koji su bili planirani u 10.40 i 16.05 sati, kao i letovi iz Rima i Ljubljane čiji dolasci na podgorički aerodrom su bili planirani u 15.20 i u 18.55 sati.

Na pitanja MA da li su i zbog čega su otkazani letovi za Rim i Ljubljanu i da li će narednih dana biti još otkazivanja letova, kao i da li je tačno da je do otkazivanja letova došlo jer im se pokvario jedan avion iz kompanije je odgovoreno da se ne dešava ništa što odstupa od ustaljene rutine u svim svjetskim avio-kompanijama

“U vezi postavljenih pitanja koja se tiču operativnosti flote i plana letjenja za utorak, 20. februar 2018. godine, koristimo priliku da Vas obavijestimo da se u MA ne dešava ništa što odstupa od ustaljene rutine u svim svjetskim avio-kompanijama. Sve operativne, komercijalne i druge aktivnosti se obavljaju redovno i u skladu sa odgovarajućim regulativima i legislativima”, kaže se u odgovoru MA.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top