VTK kompleks Mediteran dobija luksuzni rizort

Sporazum o primopredaji lokacije VTK “Mediteran” na Žabljaku, na kom je planirana izgradnja hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, vrijednog 5,5 miliona eura, potpisan je danas u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

Vlada Crne Gore je, nakon sprovedenog tenderskog postupka, 21. novembra 2018. sa Konzorcijumom CG Ski zaključila Ugovor o dugoročnom zakupu vojnoturističkog kompleksa „Mediteran“ na Žabljaku.

– Shodno Ugovoru i Investicionom programu, zakupac je u obavezi da investira iznos od 5,5 miliona eura u izgradnju luksuznog hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, kapaciteta 100 ležaja – saopšteno je iz MORT-a.

U cilju realizacije ugovornih obaveza, odnosno Investicionog programa, zakupac je potpisao Memorandum o saradnji sa poznatim svjetskim hotelskom brendom Čedi, a početak radova čija je ugovorena vrijednost 5,5 miliona eura planiran je do kraja ove godine.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top