Uspostaviti direktnu avio-liniju između Crne Gore i Malte

U narednom periodu potrebno je raditi na uspostavljanju direktne avio-konekcije između Crne Gore i Malte, što će znatno poboljšati avio-dostupnost Crne Gore, ocijenjeno je na sastanku ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića i novoimenovanog ambasadora Malte u našoj zemlji Karla Ica.

– Sagovornici su tokom sastanka razmotrili brojne potencijale saradnje i razmjene znanja i iskustva, prije svega u oblasti turizma i zdravstva ističući sve jaču povezanost ove dvije oblasti – saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Takođe, tokom sastanka je bilo riječi i o mogućnostima kreiranja turističkih paketa koji bi dodatno privukli turiste iz Malte u periodu van sezone.

– Radulović je naročito istakao značaj Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Crne Gore i Malte koji pruža mogućnosti za razvoj šire i snažnije saradnje između dviju zemalja – dodaju u Ministarstvu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top