Portonovi sjutra otvara vrata posjetiocima

Portonovi rizort, jedan od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, biće otvoren sjutra.

– Posebno smo srećni što rizort počinje sa radom ove godine, kao i život u njemu, a prije nego li završimo sve planirane radove, ujedno nestrpljivo iščekujući veliko otvaranje naredne godine – saopšteno je iz kompanije Azmont investments.

Iz kompanije su kazali da slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svijetu, Portonovi Montenegro Essence, simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi.

– Azmont Investments, kao glavni investitor, čvrsto vjeruje da Crnu Goru magičnom čine njeni ljudi, netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posjetioci, svjetski putnici, ljubitelji prirode, umjetnici i kosmopolite osjećaju dobrodošlima – navodi se u saopštenju.

Portonovi rizort, smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, prostire se na 26 hektara i 1,8 kilometara ekskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima.

Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već otvorena, kao i prvi One&Only hotel u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom čije se otvaranje očekuje naredne godine.

Iz Azmont investmentsa su najavili i otvaranje Portonovi plažnog kluba, sa unikatnim menijem i ponudom plažnog bara.

– Prvi restorani, kafei i italijanska đelaterija daće savršenu notu avgustovskim danima odmora svim posjetiocima. Takođe, od sjutra će gosti moći da koriste usluge i graničnog prelaza u okviru D-Marin Portonovi Marine – navodi se u saopštenju.

Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom.

– Na ovom magičnom mjestu ne postoje dva ista iskustva niti dvije jednolične priče. U svako doba godine, u svakom dijelu dana, posjetioci će moći da otkriju nešto posebno – od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mjesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva svijeta – zaključili su iz Azmont Investmentsa.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top