NTO u subotu i nedjelju organizuje zabavni program u ski centru Vučje

Nacionalna turistička organizacija NTO organizovaće u subotu i nedjelju zabavni program u ski centru Vučje.

Iz NTO je saopšteno da će tim povodom biti organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve za sve zainteresovane.

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju,17. odnosno 18. februara, u 8.30 časova ispred hotela City. Povratak sa Vučja je predviđen za 16 časova. Autobus iz Budve polazi u subotu ili nedjelju u 7.30 časova, u zavisnosti od interesovanja, ispred TN “Slovenska plaža”.

Iz NTO-a su istakli da se rezervacije mjesta mogu obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 15. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od sedam do 15 časova, te da je broj mjesta ograničen.

U saopštenju se navodi da pored rekreacije na snijegu i suncu, gosti ski centra Vučje moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu. Tokom oba dana predviđen je program animacije za najmlađe, za koji će biti zaduženi Animatori Montenegro.

Oni su kazali da će u subotu, od 11 do 13 sati i 30 minuta, najmlađe zabavljati klovnovi, kao i da će biti u prilici da učestvuju u kreiranju ledenog grada.

“U nedjelju je u istom terminu planiran facepainting, odnosno crtanje lica, i klovnovi. Posjetioce će oba dana, u periodu od 14 do 16 sati, zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar, a očekuju ih i dodatni popusti“, navodi se u saopštenju.

NTO zabavni program organizuje u saradnji sa ski centrom Vučje, u okviru kampanje Sunce, snijeg i more.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top