Montenegroberza objavila oglas za izvršnog direktora i sekretara

Odbor direktora Montenegroberze objavio je danas oglas za izbor i imenovanje izvršnog direktora i sekretara kompanije.

Iz Montenegroberze saopšteno je da je oglas otvoren tri dana.

– Kandidati zainteresovani za prijavljivanje na oglas osim ličnog ugleda i profesionalne sposobnosti potrebno je da imaju visoko obrazovanje, u obimu od najmanje 240 kredita CSPK-a, odnosno Ekonomski ili Pravni fakultet – navodi se u saopštenju.

Zainteresovani kandidati treba da imaju radno iskustvo od najmanje tri godine, kao i da po odredbama iz Zakona o tržištu kapitala nemaju ograničenja za imenovanje.

– Od zainteresovanih kandidata se očekuje iskustvo u finansijskom sektoru i visok nivo poznavanja fnansijskih instrumenata, aktivno znanje engleskog jezika, zdravstvena sposobnost i da osoba nije osuđivana za djela koja ga čine nedostojnim za obavljanje naznačene funkcije – rekli su iz Montenegroberze.

Poslodavac će, pored redovne i stimulativne zarade izabranom kandidatu, nakon dobijanja potrebne saglasnosti, ponuditi menadžerski ugovor sa preciznim definisanjem međusobnih prava i obaveza.

Zainteresovani bi trebalo da dostave prijavu sa radnom biografijom, kao i motivaciono pismo na e-mail adresu: prijava@mnse.me najkasnije do četvrtka do 16 sati.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top