Da li bi Tramp postao predsjednik bez društvenih mreža?

Predsjednik SAD Donald Tramp objavio je sopstveni odgovor na pitanje da li bi ikada postao šef Bijele kuće da nije bilo društvenih mreža – na Tviteru.

A poručio je i da će sa vlasti otići možda tek 2033. godine.

– Bijela kuća će biti domaćin veoma velikog i veoma važnog Samita društvenih mreža. Da li bih ja postao predsjednik da nije bilo društvenih mreža? Da (vjerovatno)! Po njegovom završetku svi ćemo zajedno otići u prelijepi ružičnjak na konferenciju za medije o popisu i državljanstvu – tvitovao je Tramp.

On je u narednom tvitu ocijenio da lažne vijesti nisu ni podjednako važne, ni podjednako moćne, kao društvene mreže, prognozirajući propast medija koji objavljuju “fejk njuz”.

– Kada konačno napustim kabinet za šest godina, ili možda deset ili 14 (samo se šalim), oni će ubrzo ostati bez posla zbog manjka kredibiliteta ili podrške javnosti – napisao je Tramp u seriji poruka u kojoj se sebe opet nazvao “Stabilnim genijem”.

Tramp potom prognozira propast i samih društvenih mreža.

– Žao mi je što moram da kažem da će čak i društvene mreže ostati bez posla zajedno, i konačno, sa medijima koji objavljuju lažne vijesti – naveo je Tramp.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top