Zimska ponuda Crne Gore predstavljena u Dubrovniku | Ekonomist

Zimska ponuda Crne Gore predstavljena u Dubrovniku

Predstavnici Nacionalne turističke organizacije (NTO) predstavili su danas u Dubrovniku ponudu Crne Gore za novogodišnje praznike i zimsku sezonu. Iz NTO-a su kazali da je aktuelna turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Dubrovniku u okviru aktivnosti na promociji zimske turističke ponude na tržištu regiona, nakon prezentacija u Beogradu i Sarajevu.

– Konferenciju za medije, turističke agencije i turističku privredu, koja je održana u Gradskoj kavani na Stradunu, organizovala je Turistička organizacija Kotora, u saradnji sa NTO, lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Podgorice i Herceg Novog i hotelskom grupom Montenegro Stars – navodi se u saopštenju.

Predstavnica NTO, Aleksandra Maksimović, predstavila je novine u zimskoj turističkoj ponudi, unaprijeđen hotelski smještaj, ponudu ski centara i turističke atrakcije kao što su hodanje na krpljama, zimske jahačke ture i zimski rafting, vožnje motornim sankama, vožnja snow-borda sa zmajem.

Ona je pozvala građane Dubrovnika da posjete Crnu Goru u zimskim mjesecima, gdje im se nudi mogućnost da uživaju u bogatom novogodišnjem programu i zimskim čarolijama u nekom od crnogorskih skijališta.

Iz NTO-a su kazali da trend rasta interesovanja hrvatskih turista nastavljen i u ovoj godini kada je za deset mjeseci ostvarena oko 17 odsto bolja posjeta turista.

Promocija u regionu nastavlja se sjutra, prezentacijom aktuelne zimske turističke ponude u Trebinju.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top