ZEISS brend se vraća na Nokia telefone | Ekonomist

ZEISS brend se vraća na Nokia telefone

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, i kompanija ZEISS danas su najavile sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postavljanje novih standarda u oblasti fotografisanja i snimanja videa u okviru industrije smart telefona. Ova dugoročna saradnja zasnovana je na prethodnom zajedničkom iskustvu i stručnosti koje dijele kompanija ZEISS i Nokia smart telefoni. Sa zajedničkom željom da unaprijede kvalitet sveobuhvatnog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima, koje obuhvata cijeli ekosistem od softvera, servisa, do kvaliteta ekrana i optičkog dizajna, partnerstvo između kompanija ZEISS i HMD Global donosi nove mogućnosti snimanja i fotografisanja i vratiće ZEISS brend na Nokia smart telefone.

Saradnja kompanije ZEISS i Nokia telefona otpočela je prije više od jedne decenije i zasniva se na zajedničkoj strasti ka inovacijama i osiguranju najboljeg iskustava za korisnike. Prethodna saradnja kompanije ZEISS i Nokia telefona predvodila je tehnološke inovacije kao što su prvi mobilni telefoni sa multi-megapiksel kamerom i drugi uređaji koji su postavljali standarde, od telefona Nokia N serije do onih sa Nokia PureView tehnologijom. Obnovljena saradnja predstavlja dugoročnu posvećenost tehnološkim inovacijama i u budućnosti.

Arto Numela (Arto Nummela), CEO kompanije HMD Global je izjavio:

„Saradnja sa kompanijom ZEISS predstavlja važan dio naše strategije da korisnicima obezbijedimo najbolje iskustvo. Naši fanovi žele više od sjajne kamere smart telefona, oni žele sveobuhvatno iskustvo snimanja i fotografisanja koje postavlja nove standarde. Naši korisnici to očekuju od nas, a zajedno sa kompanijom ZEISS pružićemo im najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja smart telefonima.”

Dr Matijas Mec (Matthias Metz), član izvršnog odbora kompanije ZEISS Group je rekao:

„Saradnja kompanija HMD Global i ZEISS pružiće korisnicima najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja smart telefonima, koje će biti zasnovano na izvrsnosti i inovacijama. Naše partnerstvo zasnovano je na čvrstoj osnovi. Radujemo se našem uzbudljivom putovanju u budućnost sofisticiranog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima.”

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top