Zatvorene sve poslovnice Fly Fly Travel | Ekonomist

Zatvorene sve poslovnice Fly Fly Travel

Samo dan nakon posjete inspekcija Ministarstva trgovine Srbije, svih sedam poslovnica agencije “Fly fly Travel” u Beogradu je zatvoreno.

Ova firma, koja je prije mjesec dana promijenila ime u “Kofer turs”, prestala je da prodaje avio-karte, piše “Politika”.

Na zvaničnom sajtu kompanije navodi se da agencija iz tehničkih razloga neće raditi nekoliko dana, a putnicima koji su “propustili letove” sugerisano je da pošalju “mejl agenciji i ulože reklamaciju kako bi im nastali troškovi bili refundirani”, dodaje list.

“Politika”, međutim, podsjeća da su turistička i tržišna inspekcija prošle nedjelje bile u kontroli zbog sumnje u nepoštenu i obmanjujuću praksu, jer su imale povećan broj pritužbi gradjana.

Vlasnici ove agencije, naglašava, zatvorili su svih sedam poslovnica u Beogradu, samo dan nakon posjete inspekcija Ministarstva trgovine.

Navodi da je zapisnik napravljen, a da su vlasnici u međuvremenu dali izjave, te se očekuje da inspekcija donese rješenje o tome da li će podnijeti prijavu protiv agencije zbog nepoštene poslovne prakse.

Kako pišu “Vijesti”, Fly Fly Travel je zatvorio i svoje poslovnice u Podgorici i Tivtu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top