Zagorič dobija moderni rezidencijalni kompleks | Ekonomist

Zagorič dobija moderni rezidencijalni kompleks

Omanska kompanija Zain Property Development i Novi Volvox potpisali su ugovor o izgradnji stambeno-diplomatskog kompleksa Zain park u Zagoriču, čija je vrijednost oko šest miliona eura, pišu Dnevne novine.

Direktor Zain Property Development Musa Al Reisi predstavio je novi rezidencijalni kompleks sa oko 50 raspoloživih jedinica, koji će biti smješten na lokaciji nekadašnje kasarne u podgoričkom naselju Zagorič.

On je istakao da Zain park karakterišu kvalitetna i savremena gradnja, uz izbor vrhunskih materijala po najmodernijim standardima.

U Zain parku, kako su kazali, porodicama se garantuje privatnost, kao i visok nivo sigurnosti sa 24 sata obezbjeđenja. Procjenjuje se da će izgradnja Zain parka trajati od 18 do 20 mjeseci.

Projekat Zain parka predstavio je Miloš Laković iz Studija Synthesis iz Podgorice je istakao da je projekat posebno dobio na značaju zbog odnosa prema zelenim površinama.

– Rezidencijalni kompleks u Zagoriču se nalazi na izuzetno dobroj lokaciji, nadomak samog centra grada i u blizini važnih ustanova i popularnih znamenitosti. Zain park predstavlja pilot projekat i novi model pristupačnog, ali i luksuznog stanovanja – kazao je Milošević.

Kompleks zauzima površinu od oko 10.000 kvadrata, a oko 5.000 kvadrata zauzimaće stambeni dio na četiri urbanistička bloka.

U ovom kompleksu svi ulazi će biti kontrolisani i postojaće posebna služba obezbjeđenja, koja će voditi računa o
bezbjednosti, čime će podići nivo luksuza i komfora cijelog kompleksa.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top