Za dvije godine zakasnio 111 puta na posao | Ekonomist

Za dvije godine zakasnio 111 puta na posao

Samo u ovoj godini na posao je zakasnio 46 puta, a tokom prošle godine 65 puta.

Arnold Anderson nastavnik je u jednoj osnovnoj školi u Nju Džersiju koji je dospio u medije zahvaljujući tome što je za dvije godine na posao zakasnio čak 111 puta.

Škola u kojoj radi Anderson htjela je da mu uruči otkaz, ali je sudija poništio odluku o otkazu, jer škola nije pravovremeno reagovala na njegova kašnjenja. Naime, Anderson nije dobio zvanično upozorenje nadređenih nije nijednom zvanično kažnjen zbog svog kašnjenja.

Samo u ovoj godini na posao je zakasnio 46 puta, a tokom prošle godine zakasnio je još 65 puta, otkrivaju američki mediji. Učitelj se pak pravda kako je svaki dan kasnio minut do dva u školu, ali da nikada nije kasnio na nastavu, tako da kvalitet njegovog rada prevazilazi njegov problem sa kašnjenjima. “Imam lošu naviku da jedem doručak ujutro pa izgubim pojam o vremenu. Čini se da ću morati da prestanem da dorčkujem “, komentarisao je učitelj.

Ipak, zbog svojih kašnjenja suspendovan je do januara 2016. godine nakon čega će se vratiti na posao. “Jako sam uzrujan zbog toga, ali bolje i to nego da izgubim posao. Kad se vratim u januaru u školu, poraniću “, dodao je učitelj.

Izvor: Telegram
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top