Youtube uvodi novu muzičku uslugu

Youtube uvodi novu muzičku uslugu

YouTube se sprema da kroz nekoliko mjeseci uvede dugoočekivanu uslugu YouTube Music Key, za koju bi se plaćala mjesečna pretplata.

Beta verzija se trenutno testira i dostupna je na zahtjev, rekao je čelnik sektora za online video sadržaje i poslovne operacije Youtubea Robert Kyncl, na konferenciji Code/Media, održanoj u Kaliforniji.

“Postoji grupa slušalaca koja želi dodatne sadržaje pa su navikli i da za njih plate. Ne mislim da će se time išta promijeniti za postojeće korisnike”, objasnio je Kyncl.

Iz Googlea su u novembru objavili da će mjesečna pretplata za te usluge bez oglasa stajati 7,99 dolara, a korisnicima će omogućavati gledanje videa offline i slušanje muzike uz paralelno aktivne druge aplikacije.

Plan će predstavljati značajnu promjenu za taj vodeći svjjetski online video, čiji besplatni video sadržaji, nerijetko praćeni kratkim reklamama, privlače više od milijardu korisnika mjesečno.

 

Izvor: SEEbiz
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top