Wizz Air uvodi alatku za planiranje putovanja – trip planer

Wizz Air, najveća low-cost (niskobudžetna) aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas pokreće Trip Planner, novu web alatku za pretragu, dizajniranu tako da inspiriše putnike koji još uvijek nisu odlučili na koju sljedeću destinaciju žele da putuju za svoj odmor.

Trip Planner omogućava putnicima da otkriju nove i uzbudljive destinacije uz pomoć korišćenja nekoliko fleksibilnih filtera zasnovanih na vrsti odmora, polaznom aerodromu, trajanju putovanja i budžetu. WIZZ će potom pretražiti svoju mrežu destinacija koja uključuje više od 550 linija i predložiće one destinacije koje odgovaraju putnikovim zadatim kriterijumima.

Putnici mogu da biraju brojne vrste odmora koji uključuju city break, odmor za cijelu porodicu, zimske sportove, avanturističko-sportski odmor, romantičan ili odmor na plaži, netipičan odmor na manje poznatim destinacijama, zabavu i noćni provod ili čak mogu postaviti “jeftino pivo” kao kriterijum. Od plaža na Kipru, preko romantičnih njemačkih gradova, do skijanja u Švajcarskoj – nove avanture čekaju na sve Wizz Air-ove putnike zahvaljujući Trip Planner-u.

Izaberite vašu sljedeću avanturu ovdje: https://wizzair.com/en-gb/flights/trip-planner#/

Sajt Wizz Air-a koji je jednostavan za korišćenje se stalno unapređuje još od puštanja u rad prije godinu dana. Nedavno dodate nove usluge aviokompanije uključuju i novu mrežu za prikaz pronađenih tarifa, besplatan unos ispravke pogrešno unijetog imena, mogućnost zadržavanja rezervacije na 48 sati kao i mogućnost rezervisanja više sjedišta bez unošenja imena svih putnika (Flexible Travel Partner). Uvođenje Trip Planner-a je još jedan primjer kako Wizz Air poboljšava proces rezervacija za svoje putnike.

Hari Drok, (Harry Drok), šef elektronskog poslovanja i prodaje u Wizz Air-u je izjavio: “Kao aviokompanija čiji sajt je šesti najposjećeniji na svijetu, uvijek se trudimo da olakšamo njegovo korišćenje za naše putnike, a ove nove, dugo očekivane, alatke za pretragu inspirisaće naše putnike da posjete jedinstvene i uzbudljive destinacije u našoj mreži linija koja se stalno uvećava. Vjerujemo da će Trip Planner biti veoma cijenjen od strane štedljivih putnika koji žele da otkriju nešto novo i da uživaju u novim avanturama, koristeći sve prednosti Wizz Air-ovih jeftinih aviokarata i uživajući u našoj gostoljubivoj i profesionalnoj usluzi tokom ljeta. Pozivamo sve da prate omiljenu evropsku low-cost aviokompaniju preko Facebook-a, gdje ćemo redovno prikazivati neke od najzanimljivijih destinacija iz naše mreže.”

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top