Voli će graditi najsavremeniji hipermarket

Kompanija Voli trade, vlasnika Dragana Bokana, ove godine će početi planiranje i projektovanje najsavremenijeg hipermarketa u ovom dijelu Evrope, dok će izgradnju, na nedavno kupljenim parcelama podgoričke fabrike “Radoje Dakić”, realizovati naredne.

Iz kompanije su Dnevnim novinama kazali da je još rano govoriti o visini investicije i broju zaposlenih.

“Kada je riječ o visini investicije, kao i broju ljudi koje ćemo zapošljavati, odgovor ćemo dati nakon zaključivanja projekta. Na kupljenim parcelama fabrike planiramo izgradnju tržnog centra koji će predstavljati potpuno novu dimenziju trgovine i u čijem sklopu će biti najsavremeniji hipermarket u ovom dijelu Evrope”, rekli su iz Volija.

Voli je početkom ove godine kupio dvije parcele bivše fabrike “Radoje Dakić” za 5,65 miliona eura.

Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori će, kako su ranije kazali njegovi predstavnici, na kupljenom zemljištu graditi trgovački centar sa ekskluzivnom ponudom, novim i savremenim trgovačkim konceptom, kao i novu upravnu zgradu.

Kupljenu imovinu čine zemljšte i materijali, kao i dva poslovna prostora. Podgorička fabrika Radoje Dakić” je u stečaju od 2016. godine zbog poreskog duga od 10,7 miliona eura.


 

Izvor: Rtcg

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top