Viber lansira nove chat ekstenzije | Ekonomist

Viber lansira nove chat ekstenzije

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka, upravo je objavio promociju potpuno nove generacije “Chat ekstenzija” funkcije za dijeljenje sadržaja i upotrebu sadržaja unutar aplikacije. Ova funkcija čini dostupnim sadržaj direktno iz chat ekrana za preko 800 miliona Viberovih korisnika širom svijeta, omogućivši lako i efikasno iskustvo prijema i dijeljenja sadržaja koji im je važan a da pritom ne moraju da napuštaju chat.

Od danas, korisnici će moći da direktno unutar svog chat ekrana pronađu i podijele svoje omiljene video klipove sa YouTube-a, pjesme sa Spotify-a, hotele sa Booking.com-a i isprate najaktuelnije vijesti sa Ekonomist-a. Osim ovih usluga, dodatno će moći da obogate svoj razgovor zanimljivim sadržajima kroz GIPHY, Guggy i Getty Images.

Jedna od najvažnijih prednosti od sada na raspolaganju je dodatak YouTube chat ekstenzije. Linkovi za YouTube video klipove su među najćešće dijeljenim linkovima unutar chatova na Viberu i od sada će to biti omogućeno direktno iz ekrana chata.

Chat ekstenzije na Viberu će biti uvođene progresivno tokom narednih dana. Viber možete preuzeti u verzijama za Android i iOS uređaje.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top