Uskoro moderna tržnica na Koniku

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i direktor firme “Mesopromet D.O.O.” Hilmija Franca potpisali su danas ugovor o izgradnji poslovnog centra – tržnice na Koniku.

Stijepović  je istakao da je izgradnja tog objekta, koji će prvenstveno zadovljavati potrebe građana Konika i Starog Aerodroma, ali i svih ostalih djelova grada, najbolji primjer kako gradska uprava svakodnevno predano radi na povećanju kvaliteta života i ispunjavanju očekivanja svojih građana.

“Gradonačelnik je naglasio da Glavni grad planira izgradnju sličnih objekata i u Mjesnoj zajednici Masline i Gradskoj opštini Golubovci i najvio početak realizacije veoma važnih kapitalnih projekata u Glavnom gradu, kao što je II faza obilaznice od kružnog toka kod Aerodroma, raspisivanje tendera za izgradnju Gradskog pozorišta i dinamičan rad na daljem unapređenju putne i komunalne infrastrukture u Podgorici”, saopštio je PG biro.

On je istakao da će i u narednom periodu uprava Glavnog grada sprovoditi politiku ravnomjernog i uravnoteženog razvoja, koji će omogućiti veći kvalitiet života u svim djelovima grada, prigradskim i seoskim područjima.

Vasnik “Mesoprometa” Hilmija Franca istakao je da je za njegovu kompaniju vema važna sardnja sa Glavnim gradom i iskazao ubjeđenje da će građani Podgorice vrlo brzo dobiti još jedan novi i moderni objekat koji će svojim sadržajima zadovoljiti njihove potrebe.

On je naglasio da njegova kompanija ima iskustva i u izgradnji takvih i sličnih objekata i obećao da će biti ispoštovani svi ugovorom definisani uslovi i rokovi izgradnje.

Izvor:rtcg.me

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top