Upoznajte čovjeka koji je zaradio više od 2000 eura na svjetskoj berzi od svoje kuće | Ekonomist

Upoznajte čovjeka koji je zaradio više od 2000 eura na svjetskoj berzi od svoje kuće

Za manje od 2 mjeseca, Tomislav Rogić je na investiranih 5000 eura ostvario profit od 2182 eura trgujući cijenom nafte.

rogic

Tomislav Rogić iz Banja Luke (BiH), je dio svoj slobodnog vremena posvetio jednom savremenom načinu zarađivanja novca koji mu već dva mjeseca obezbjeđuje konstantan prihod. On trguje na svjetskoj berzi preko interneta putem svog laptop-a ili mobilnog telefona kada je u pokretu.

’Vidio sam jednu reklamu na internetu za FXLider, malo me je zaintrigiralo, pročitao sam nešto o tome i poslao im jedan mejl. Vrlo brzo su mi odgovorili. Moje prvo pitanje je bilo čime se trguje i šta je najprofitabilnije, na osnovu čega sam se opredijelio za naftu’, kaže Rogić.

Za manje od 2 mjeseca, Tomislav Rogić je na investiranih 5000 eura ostvario profit od 2182 eura trgujući cijenom nafte na svjetskoj berzi.

’Uložio sam 5000 eura i za ova dva mjeseca napravio profit od nešto više od 2000 eura. Sav profit koji sam ostvario do sada sam podigao, on je uplaćen na moj račun, a moj uloženi novac plus bonus koji sam dobio od FXLider-a i dalje stoje na mom računu za trgovanje’, kaže Rogić.

izvor: Vijesti online

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top