U Maleziji otvoren park koji nudi hiljadu vrsta čokolade | Ekonomist

U Maleziji otvoren park koji nudi hiljadu vrsta čokolade

Park sa čak hiljadu vrsta čokolade otvoren je prođle sedmice u Maleziji. Otvaranje parka ima za cilj da upozna posjetioce sa istorijom te poslastice i pruži i im puno zabavnih avantura.

Više od tri stotine metara kvadratnih ispunjava hiljadu vrsta čokolade iz cijelog svijeta. Posjetioci imaju priliku da se upoznaju i sa načinom proizvodnje i pakovanja tog slatkiša, a u parku su organizovani i brojni plesni nastupi.

– Čuo sam za čokoladni park u Gentingu i odlučio da odmor provedem razgledajući ga sa svojom djecom – kaže jedan od posjetilaca parka.

Međutim, park sa ovakvim sadržajima nije jedini u tom dijelu Azije. Sličan, ali deset puta veći park otvoren je i u Pekingu. U njemu su tri velike hale ispunjene eksponatima napravljenim od blizu 200 hiljada tona čokolade. Zbog opasnosti od topljenja, pekinški čokoladni park otvoren je za posjetioce samo od januara do aprila.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top