U Crnoj Gori prošle godine ostvareno tri miliona noćenja Rusa | Ekonomist

U Crnoj Gori prošle godine ostvareno tri miliona noćenja Rusa

U Crnoj Gori prošle godine je ostvareno više od tri miliona noćenja ruskih turista, od čega je dva miliona bilo u Budvi, rekla je direktor budvanske Turističke organizacije Maja Liješević, na Moskovskom međunarodnom sajmu putovanja i turizma “MITT 2019”.

Liješevićeva je navela da Turistička organizacija Budve i ove godine očekuje dobru posjetu ruskih turista na budvanskoj rivijeri.

– Prema trenutnom bukingu, možemo očekivati dobru posjetu ruskih turista i ove godine – istakla je Liješevićeva i dodala da je u Moskvi prisutan i značajan broj budvanskih hotelijera, javila je Srna, prenosi Blic.

Ona je navela da je većina ruskih turista koji su posjetili budvanski štand na Sajmu u Moskvi izrazila zadovoljstvo dobrom avio-povezanošću sa crnogorskim destinacijama.

Turistička ponuda Crne Gore je na Moskovskom sajmu predstavljena u organizaciji Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva održivog razvoja i turizma, a u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Rusiji.

Najznačajnija turistička sajamska manifestacija u Rusiji, koja se u Moskvi održava od 12. do 14. marta, okuplja više od 2.500 izlagača.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top