U Bečićima otvoren novi hotel Falkenštajner Montenegro

U Bečićima je sinoć na mjestu nekadašnjeg hotela The Queen of Montenegro, zvanično otvoren Falkenštajner Hotel Montenegro.

Hotel je otvoren uz prisustvo velikog broja zvanica iz političkog, biznis i medijskog života Crne Gore i regiona.

– Neizmjerna je čast i zadovoljstvo biti ovdje večeras. Ovaj objekat je nekada bio perjanica turizma, ne samo Budvanske rivijere nego čitave Crne Gore a sada sa znakom Falkenštajnera, vjerujem, očekuje bolje dane. Koristim ovu priliku da se zahvalim i Falkenštajneru, kao i OTP-u koji su vjerovali u našu viziju. Zato smo večeras svi zajedno ovdje, sa još jednim velikim brendom. U ovom objektu je izgrađeno oko 240 smještajnih jedinica, sa 500 kreveta i sa očekivanih 50 000 posjetilaca do kraja ove godine – kazao je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, na svečanoj ceremoniji otvaranja hotela.

Otmar Miheler iz CEO grupacije je istakao da je veoma ponosan što je Falkenštajner postao dio Crne Gore.

– Putujući širom Evrope, razgovaramo o različitim mjestima, različitim brendovima, različitim poslovnim prilikama i kada kažemo da otvaramo novi hotel u Crnoj Gori, reakcije naših sagovornika su uvijek pozitivne i sa oduševljenjem pominju Crnu Goru. Mogu samo da vam čestitam na tome što je vaša država prepoznata ne samo u Evropi već i u svijetu kao fantastična destinacija. Naša želja je oduvijek bila da nakon Hrvatske i Srbije dođemo i u Crnu Goru – kazao je Miheler.

Regionalni direktor kompanije za hotele u Crnoj Gori i Srbiji Aleksandar Vasilijević zahvalio je Ministarstvu tuzima i lokalnoj upravi Budve na svemu što su uradili za Falkenštajner grupu.

Direktorica Turističke organizacije Budve Maja Liješević kazala je da će brend poput Falkenštajnera u mnogome doprinijeti poboljšanju turističke ponude u Budvi.

– Budva je metropola turizma u Crnoj Gori koja ima 115 hotela a ovaj hotel će svojim kvalitetom i u novom ruhu sa vrlo brendiranim svjetskim lancem hotela kao što je Falkenštajner će svako upotpuniti tu ponudu – zaključila je direktorica TO Budva.

Tokom svečanosti upriličena je i nagradna igra te su najsrećniji gosti nagrađeni trodnevnim boravcima u hotelima ove grupacije u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top