Twitter na strani nasilnika | Ekonomist

Twitter na strani nasilnika

Čitav Holivud bruji o Benu Afleku i optužbama na njegov račun za seksualno zlostavljanje voditeljke Hilari Barton. Među najoštrijim kritičarima je bila Rouz Megovan, koja je na Twitteru komentarisala čitav slučaj uz osudu poznatog glumca. Ništa ne bi bilo čudno, da popularna mreža nije isključila nalog poznatoj glumici!?

Kao posledica te odluke mnoge njene koleginice su “digle glas”, kako bi stale u odbranu žena. U znak revolta, 13. oktobar je bio dan bojkota od strane velikog broja poznatih dama, a njima su se pridružili i pojedini poznati glumci.

“Dame, hajde da uradimo ovo. Ne zbog mržnje, već zato što volim ovu platformu i znam da može da bude bolja od ovoga. Bez gledanja tvitova, tvitovanja, kliktanja. Moraju da vide da značimo nešto” , rekla je žena pjevača Džona Ledženda, Krisi Tejgen.

Među poznatim licima koja su podržali Rouz su Elizabet Benks, Alisa Milano, Keti Grifin, kao i kolege Mark Rafal i Džoš Vidon.

Treba istaći da je Ben uputio izvinjenje Bartonovoj, što ga nije spasilo negativnih komentara. Kako će se sve ovo odraziti na karijeru i buduće uloge popularnog Afleka, ostaje nam da vidimo.

Komentariši

Top