Tvoj majstor - Ekonomist

Tvoj majstor – novi preduzetnički poduhvat

Pronalaženje majstora za bilo koju vrstu radova često može da bude mukotrpan proces. Nerijetko se dešava da potrošimo puno vremena na pronalaženje majstora, da bi se na kraju ispostavilo da smo angžovali nekog ko i nije baš kvalifikovan za radove ili popravke koje hoćemo da sprovedemo, tako da sve rezultira velikim gubitkom vremena i novca.

Ideja za Tvoj majstor servis nastala je  spontano i rezultat je potrebe da brzo dođemo do kvalitetnog i pouzdanog majstora, rekli su nam kreatori ove ideje.

“Imajući u vidu današnje trendove, odlučili smo da iskoristimo spoj savremenih tehnologija i dostupnost kvalifikovanih majstora, kako bi kreirali superiornu uslugu u domenu raznih vrsta radova- od grubih građevinskih, pa sve do finih- zanatskih, kao i sitnih kućnih popravki. Konkretno, vrste radova za koje je moguće pronaći majstora kroz Tvoj majstor servis, uključuju:

Gipsane tadove                Vodoinstalacije                 Zidarske radove

Molerske radove             Stolariju i bravariju          Betonske radove

Fasaderske radove          Grijanje i klimatizaciju    Zemljane radove

Keramičke radove           Elektro radove                  Odvoz materija

Parketarske radove        Limarske radove               Namještaj

Geodetske usluge           Ključ u ruke”

Rješenje koje se nudi u vidu Tvoj majstor servisa omogućava korisniku da na izuzetno jednostavan i brz način stupi u kontakt sa majstorom (fizičkim licem ili kompanijom), čime se štedi vrijeme, a samim tim i novac. Dodatno, Servis pruža uvid u radno iskustvo majstora, ocjenu majstora  od strane korisnika koji je već imao prilike da ga angažuje, kao i mogućnost direktnog kontakta, što novim korisnicima omogućava da lako naprave razliku između kvalitetnog i manje kvalitetnog majstora.

Servis je sada u fazi testiranja i prikupljanja inputa za dalja unaprijeđenja. Trenutne aktivnosti usmjerene su ka izgradnji kvalitetne baze majstora koji će “naseliti” bazu, kao i razvoju web-sajta i mobilnih aplikacija za korisnike Android i iOS operativnih sistema. Testna verzija Android aplikacije Tvoj majstor je već razvijena i može se naći na Play Store-u. Sve novosti vezane za razvoj servisa i aktivnosti koje se realizuju mogu se naći na Facebook stranici Tvoj majstor.

“Moramo priznati da je razvojni put Servisa izuzetno izazovan, ali upravo to nam daje podstrek da svakog dana, sve više energije ulažemo u pojednostavljivanje procesa i inoviranje usluge koju nudimo. Iako je Android aplikacija trenutno u testnoj fazi, istraživanja su nam pokazala da je naišla na izuzetno dobar odziv kod majstora i testne grupe korisnika, zbog čega je dinamika razvoja znatno  ubrzana, što će potvrditi i novi update-i.”

“Ono što želimo da istaknemo jeste da imamo jasnu viziju u kom pravcu treba da razvijamo Servis, kao i volju, energiju i resurse da se posvetimo ostvarivanju te vizije. Imajući to u vidu, ovom prilikom pozivamo majstore da nam se pridruže. Nije bitno za koju vrstu radova su specijalizovani, već da žele dodatno da unaprijede svoje poslovanje. Takođe, pozivamo i korisnike da, ukoliko su imali pozitivno sa određenim majstorom i kompanijom, da nam preporuče istog putem naše Tvoj majstor Facebook stranice, e-maila: info@tvojmajstor.me ili putem telefona: 069 063 265. Vjerujemo da ćemo upravo kroz zajedničko djelovanje uspjeti da stvorimo inovativnu uslugu, koja će za rezultat imati kako zadovoljnog korisnika tako i zadovoljnog majstora.”

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top