Turistička ponuda Crne Gore na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu | Ekonomist

Turistička ponuda Crne Gore na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom, predstaviće turističku ponudu Crne Gore na 40. Međunarodnom sajmu turizma “IFT 2018” koji se održava od 22. do 25. januara, u Beogradu.

Delegaciju predvodi ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović koji će se tokom sajma susresti sa potpredsjednikom Vlade Srbije i ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, turističkim privrednicima i predstavnicima medija.

Odbor za turizam Privredne komore Srbije i Ambasada Crne Gore u Srbiji, drugog dana sajma, organizovaće III Turistički forum na temu “Unaprjeđenje regionalne saradnje kroz korišćenje sredstava razvojne pomoći u turizmu”. Na Forumu će govoriti državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović i direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić.

U okviru promocije u Beogradu, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, upriličiće koktel sa medijima na crnogorskom štandu u petak 23.februara.

Crnogorski hotelijeri pripremili su posebne popuste za posjetioce sajma, a predstavnici lokalnih turističkih organizacija predstaviće raznovrsnu ponudu turističkih lokaliteta i planirana kulturna i zabavna dešavanja, uz zanimljiv zabavni program i vrijedne nagradne igre.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu jedna je od najvećih turističkih manifestacija u jugoistočnoj Evropi koja će ove godine okupiti više od 1.200 izlagača iz 50 zemalja, a očekuje se oko 70 000 posjetilaca.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top