Trojka iz Top Geara prelazi na Amazon | Ekonomist

Trojka iz Top Geara prelazi na Amazon

Bivši voditelji serijala Top Gear, odlučili su da novi automobilski šou program snimaju za internet kompaniju Amazon, otkrio je Jeremy Clarkson na Twitteru.

Na taj način okončane su brojne spekulacije koje su se poslednjih mjeseci pojavljivale u medijima nakon što je BBC u martu najprije suspendovao, a zatim i otpustio Clarksona.

Preostala dvojica voditelja ubrzo su odlučila da mu se pridruže kako bi zajedno potražili novog poslodavca. Nakon nekoliko mjeseci pregovora, Clarkson, Hammond i May su odabrali da to bude Amazon, mada se u javnosti kao glavni konkurent spominjao Netflix.

Novi serijal o automobilima biće emitovan putem Amazon Prime online TV servisa. Clarkson je tu vijest podijelio sa svojim fanovima na Twitteru, dok je Amazon Instant Video na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju trojice voditelja kao najavu buduće emisije.

Izvor: B92

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top