Todorić preuzima "Ružu vjetrova" | Ekonomist

Todorić preuzima “Ružu vjetrova”

Juče je u Dobrim Vodama u opštini Bar potpisan Ugovor o Upravljanju između društva Karisma Adriatic i resorta „Ruža Vjetrova“. Ugovor o upravljanju potpisao je Veljko Ostojić , direktor društva Karisma Adriatic, te Jovo Milić ispred resorta „Ruža Vjetrova“ kao izvršni direktor.

Ovim ugovorom Karisma Adriatic, koja je u suvlasništvu Agrokora, preuzima od 2017. godine upravljanje nad resortom Ruža Vjetrova, standarda 4*.

ruzavjetrova„Potpisom ovog ugovora Karisma Adriatic širi svoje poslovanje nakon Hrvatske i na Crnu Goru. To je dio našeg jasnog cilja da u narednom razdoblju u svom portfelju imamo 5.000 soba. Zahvalio bi rukovostvu Ruže Vjetrova što su prepoznali kvalitet koji svojim međunarodnim iskustvom i znanjem donosi grupacija Karisma Adriatic, te iskreno vjerujem da ćemo potpisom ovog ugovora zajedno napraviti još jedan iskorak da se ne samo ovaj resort, nego i cjelokupno regija kvalitetnije pozicionira na svjetskoj turističkoj karti.“ istakao je Ostojić.

Takođe potpisan je i ugovor s francuskim turoperaterom Look Voyages, na razdoblje od 3 godine s opcijom produženja ugovora na dodatne 2 godine.

“Navedenim ugovorom osigurava se visoka popunjenost Ruže Vjetrova te produžuje razdoblje poslovanja resorta. Look Voyages prepoznatljiv je na tržištu sa svojim proizvodom “Club Lookea”, a kojega karakteriše fokusiranost na porodicu (family resorts) i all-inclusive usluga, uz bogatu ponudu aktivnosti i zabave s posebnim naglaskom na djecu. Club Lookea posluje u ukupno 44 hotela širom svijeta od Europe, Afrike, Azije do Karipskih ostrva“, kažu u Karismi.

Karisma Adriatic u svom portfelju u Hrvatskoj ima 3 couples resorta na području Dubrovnika i Makarske, a s ovim resortom širi svoju ponudu i na porodične resorte. Uz to u toku je priprema kompletne rekonstrukcije Hotela Plat kao najveća investicija Karisme Adriatic, kojom će se ponuda Dubrovačke regije obogatiti za više od 500 soba standarda 5*, najavio je Ostojić i dodao da Karisma Adriatic u svom poslovanju uvijek stavlja naglasak na odgovornost prema lokalnom stanovništvu i saradnji sa lokalnom zajednicom.

 

Izvor: Express

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top