The Times svrstao kotorski Forza Mare u 50 najboljih boutique-hotela na Mediteranu | Ekonomist

The Times svrstao kotorski Forza Mare u 50 najboljih boutique-hotela na Mediteranu

Brojnim objavama i pozitivnim tekstovima u prestižnim međunarodnim časopisima od početka godine, Crna Gora se našla u redu destinacija koje su najčešće pominjane. Ovaj put, čuveni britanski dnevni list The Times uvrstio je kotorski hotel Forza Mare na listu 50 najboljih boutique hotela na Mediteranu.

Na listi se nalaze odabrani ugostiteljski objekti od Majorke, Marbelje, preko Azurne obale, Dubrovnika, pa do Bodruma.

Hotel Forza Mare se, prema pisanju lista, ističe položajem na samoj obali mora, a kao njegova posebnost izdvajaju se tematski uređene sobe, po uzoru na deset različitih zemalja svijeta.

“Popularnost ovog hotela i Crne Gore kao jedne od omiljenih destinacija na Mediteranu iz godine u godinu potvrđuju i svjetski poznate zvijezde, koje su ovdje boravile. Tako su se među najpoznatijim gostima na listu dobrotskog hotela Forza Mare upisali i Beyonce i Jay-Z, Pep Guardiola, Roberto Cavalli, Tina Turner i mnogi drugi, a ketering iz hotela dostavljan je i Tom Cruise-u, koji je jahtom obilazio Boku”, kazali su u NTO-u.

Ugledni britanski dnevni list, londonski The Times, izlazi od druge polovine osamnaestog vijeka. Dnevno se štampa u blizu 400 hiljada primjeraka, a veliki broj čitalaca čita online izdanje. The Times je po tiražu odmah iza The Daily Telegraph-a, a popularnost uživa posebno među visokoobrazovanom čitalačkom publikom.

Podsjećamo da je od početka godine Crna Gora, između ostalog, predstavljena u prestižnim magazinima World Traveler i Robb Report, Huffington Post-u, američkom Forbes-u koji je svrstao među top tri destinacije za putovanje u 2015. godini.

Jedan od najuticajnijih dnevnih listova u Njemačkoj Die Welt Crnu Goru prepoznaje kao najbolju destinaciju za investiranje, dok je u martovskom izdanju jednog od najboljih jahting časopisa na svijetu Boat International Crna Gora predstavljena kao nova svjetska jahting destinacija.

 

Izvor: CDM
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top