Tereza Mej se našalila sa situacijom o Bregzitu: Mogu i ja da budem kao Liverpul

Britanska premijerka Tereza Mej uporedila je sebe sa fudbalskim klubom Liverpul i predvidjela da i ona može da napravi nevjerovatan “povratak” i da njen Bregzit bude pobjeda nad Evropom, iako trenutno gubi i sat otkucava.

Llider Laburističke stranke Džeremi Korbin je sugerisao Mej da bi mogla da nauči kako da se nosi sa Evropom od Liverpula.

Podsjetimo, slavni engleski klub je napravio nevjerovatan preokret u polufinalnoj utakmici Lige šampiona i nakon poraza od 3:0 u Barseloni, pobijedio katalonski klub u revanš meču sa 4:0.

–  S obzirom na nevjerovatne rezultate Liverpula sinoć, možda bi premijerka mogala da uzme neke savjete od Jirgena Klopa o tome kako dobiti dobar rezultat u Evropi – rekao je on.

Mejina budućnost na čelu Britanije visi o koncu, jer konzervativni poslanici insistiraju na tome da odredi datum kada će napustiti tu poziciju, bez obzira na to da li je osigurala sporazum o izlasku Britanije iz EU.

U komentarima koji sugerišu da ona još uvijek želi da postigne dogovor o Bregzitu prije nego što ode, Mej je imala jasnu poruku.

– Zapravo mislim da kada pogledamo pobjedu Liverpula nad Barselonom sinoć, ono što pokazuje je da kada svi kažu da je sve gotovo, da su vas evropski protivnici pobijedili, sat otkucava, vrijeme je da se prizna poraz, zapravo još uvijek možemo da obezbijedimo uspjeh ako se svi složimo – rekla je premijerka Mej.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top