Televizijska stanica B92 mijenja ime i koncept funkcionisanja

Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i s novim programskim konceptom. Od 11. septembra zvaće se O2.TV i presvući će se u potpuno novo ruho.

Vizuelni identitet će biti promijenjen odnosno, modernizovan i prilagođen najnovijim svjetskim standardima kada je riječ o dizajnu i grafičkim elementima.

Ova promjena je nastupila nakon detaljnog planiranja i analize, postavljanja strategije za dalje unaprjeđivanje rada i jačanja pozicije ove kuće čija se vizija poslovanja ne odnosi samo na domaće već i na svjetsko tržište. Sprovedena su i brojna istraživanja koja su pokazala da su ispitanici pozitivno ocenili promjenu koja će uslijediti u svim segmentima – vizuelnom, programskom i u samom nazivu.

Rukovodstvo kompanije posjeduje bogato iskustvo u modernizovanju i postavljanju svih medijskih platformi, i nakon uspešnog rebranding-a i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promjena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrijednostima koje je simbolizovala televizija B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i strateški se određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promjena navika gledalaca.

Ono što je važno napomenuti, jeste da brend B92 nastavlja da živi na sajtu b92.net koji ostaje kao takav i neće se mijenjati. O2 televizija će imati svoj zaseban sajt.


 

Izvor: B92

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top