Sve što treba znati o novim COOLPAD telefonima

Sve što treba znati o novim COOLPAD telefonima

Na svjetskom tržištu trenutno postoji oko 1.000 brendova smart telefona, ali evropskom tržištu i dalje nedostaje jedan od prvih 10 igrača. Zato i najavljujemo da Coolpad, 7. najveći proizvođač smart telefona na svijetu i 4. u Kini, dolazi na evropsko tržište! Ovo su telefoni koji će vas oduševiti koliko su cool!

 

Coolpad Porto. Prelijep dizajn, tanak i brz, sve u jednom kućištu!

Coolpad Porto je smart telefon dijagonale ekrana od 4,7 inča, na ivicama tanak je 4.8 mm, dok mu je kućište 7.9 mm, što ga čini jednim od najtanjih telefona dostupnih na tržištu. Zakrivljena ergonomska poleđina i veoma laki materijali, čija težina iznosi svega 119 grama, čine ovaj telefon pravim umjetničkim djelom. Inovativno, od materijala mekanog poput bebine kože, kućište telefona Coolpad Porto, napravljeno je od indijskog oraha! Ovaj ekološki materijal nije samo dobar za vaše zdravlje, već i za izgled telefona, jer vam ni u jednoj situaciji neće ostajati otisci prstiju na njemu. Porto će biti dostupan u crnoj i bijeloj boji.

Prednja kamera od 5 Mpx i glavna kamera od 8 Mpx sa opcijom LED osvjetljenja, obezbjeđuju fotografije visokog kvaliteta. Sa Portom, savršen noćni selfi postaje stvarnost, jer je Coolpad napravio kameru koja propušta više svjetlosti, ima f/2.2, BSI senzor što će učiniti da više vaših prijatelja bude na slici pomoću širokougaonog sočiva od 28 mm. Cool za selfi i cool za prijatelje, zar ne? Sve što je potrebno je da se nasmijete, a kamera će uslikati selfi bez pritiskanja bilo kojeg tastera. Ukoliko selfi nije dovoljan, snimite 1080p Full HD video!

Ne dozvolite da vas tanko kućište zavara, jer ovaj ultra tanki Porto je superbrzi 4G LTE telefon. Možete se opustiti gdje god da ste i gledati svoju omiljenu TV emisiju, slušati bilo koju pesmu, pozvati prijatelje preko video poziva ili se priključiti striming revoluciji u svako doba. S obzirom na to da ste se udobno smjestili, šta mislite o mijenjanju kanala pomoću Coolpad telefona? Ili, možda ipak želite da promijenite temperaturu  na klima uređaju? U samo tri jednostavna koraka, vi ćete kontrolisati svaki kućni uređaj koji koristi infra-red daljinsku kontrolu, jer vam Porto to omogućava.

Ukoliko očekujete dan pun obaveza, uvijek možete koristiti opciju štednje energije i bićete sigurni da vam se baterija telefona Porto od 1.800 mAh neće isprazniti.

Tu su i: Bluetooth 4.0 + LE, Wi-Fi (802.11 g/n), aGPS + GLONASS, 3.5 mm stereo audio jack, microUSB 2.0 (5-pin) port, Wi-Fi hotspot / Tethering, FM radio. Telefon ima 8 GB interne memorije, 1 GB RAM i slot za microSD do 32 GB. Android je Lollipop 5.1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?t=25&v=BYaGoOu_LMY

Izvor:Mondo.rs

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top