Sutorina se nudi na zajam od 31 do 90 godina | Ekonomist

Sutorina se nudi na zajam od 31 do 90 godina

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 15. juna u 12 sati, a tendersku dokumentaciju mogu otkupiti za 10 hiljada evra.

Savjet za privatizaciju objavio je međunarodni tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom, objavila je agencija Mina biznis.

Zemljište se daje u dugoročni zakup na period od najmanje 31 do najviše 90 godina, sa obavezom finansiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja turističkim kompleksom.

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 15. juna u 12 sati, a tendersku dokumentaciju mogu otkupiti za 10 hiljada evra. Krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije je 8. jun.

Ponuđač mora biti međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspješan operater najmanje dva hotelska kompleksa, kategorije najmanje četiri zvjezdice. Treba da ima vrijednost kapitala ili imovine pod upravljanjem od najmanje 50 miliona evra. Mora dokazati da je u posljednjoj poslovnoj godini ostvario pozitivan finansijski rezultat i ukupan promet od najmanje 30 miliona evra.

 

Izvor:MinaBusiness

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top