Studenti organizuju humanitarnu akciju | Ekonomist

Studenti organizuju humanitarnu akciju

Savez studenata Ekonomskog fakulteta (SSEF) i Vijeće studenata Ekonomskog fakulteta (VSEF) zajednički organizuju humanitarnu akciju za porodice lošeg materijalnog statusa.

Naime, na Ekonomskom fakultetu će 13. decembra sa početkom u 20h biti održana projekcija novog crnogorskog filma, “Iskra”, reditelja Gojka Berkuljana. Film je okupio veliki broj poznatih glumaca, a pozitivne kritike zadovoljnih gledalaca su već mnogo govore o kvalitetu ovog ostvarenja.

Iz organizacije kažu da je cijena karte za sve studente 1 euro, a dobrodošli su svi mladi koji skromnim doprinosom žele da pomognu porodice koje stvarno nemaju uslove za normalan i dostojanstven život. Takođe, organizatori koriste ovu priliku da se zahvale reditelju Gojku Berkuljanu i Ani Vujadinović, koji su svojim primjerom demonstrirali veliku dozu humanosti.

Ekipa portala Ekonomist.me ovim putem želi da pomogne promociju ove humanitarne akcije i ovim putem poziva sve dobronamjerne da se 13. decembra pojave u amfiteatru Ekonomskog fakulteta i uživaju u projekciji novog crnogorskog ostvarenja.

Komentariši

Top