Startap projekti - dobrom idejom do 300.000 evra podrške | Ekonomist

Startap projekti – dobrom idejom do 300.000 evra podrške

Crnogorski Telekom i Digitalizuj.me omogućili su juče svim zainteresovanim startap predstavnicima upoznavanje sa biznis inkubatorom Hub:raumom iz Krakova, koji je ponovo u Crnoj Gori kako bi predstavio mogućnosti koje nudi i upoznao se sa lokalnom startap zajednicom.

Hub:raum Krakov je startap inkubator, koji je dio Dojče Telekom grupe, a postoji sa ciljem da pomaže startapima koji su u ranoj fazi razvoja.

Hub:raum je predstavio programe koje nude, a razgovarali su i sa lokalnom startap zajednicom o idejama u koje investitori ulažu i šta je to što hub:raum može da im ponudi.

Hub:raum osim finansijske podrške do čak 300.000 EUR, može da pomogne i u svim drugim aspektima poslovanja:povezivanje sa pravim ljudima, kako doći do prvih klijenata, ustupanje prostora za rad u Krakovu, a na raspolaganju daje i kompletnu infrastruktura Dojče Telekom grupe.

O tome na koji način Hub:raum daje podršku i koliko je ona važna u svim fazama razvoja projekta, govorili su predstavnici startapa Bee and Me. Projekat Bee and Me se bavi primjenom novih tehnologija u pčelarstvu i napravio je vrlo zapažene rezultate van granica Crne Gore. Predstavlja jedan od najuspješnijih startap projekata iz regiona.

Hub:raum je izvanredna prilika za sve koji imaju dobre ideje da se prijave se za neki od njihovih programa koje nude tokom cijele godine, kao što su WARP i Challenge Up.

Sve o startap programima Hub:raum iz Krakova saznajte na sajtu: https://www.hubraum.com/locations/krakow

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top