Šta je formula uspjeha Etihada?

Predsjednik i generalni direktor Etihad Airwaysa James Hogan kaže da je “otvoreno nebo do sada bilo formula uspjeha.”

Od te formule ogromnu korist imaju putnici i avio-prevoznici širom svijeta.

Hogan je rekao da se iza “tajne” brzog rasta Etihad Airwaysa ne krije ništa drugo do odlična usluga koju pruža svojim korisnicima.

“Plan koji smo napravili je podrazumijevao da budemo ‘na nuli’ do kraja prve decenije poslovanja i taj cilj smo ostvarili prije vremena. Ostvarili smo neto profit u svakoj od posljednje tri godine”, dodao je on.

Hogan je ocijenio da “Otvoreno nebo” za putnike znači mogućnost izbora. “Putnici se odlučuju da lete Etihad Airwaysom jer mi nudimo izvrstan proizvod sa izvanrednom uslugom, na relacijama na kojima oni žele da lete, po cijenama koje su konkurentne na tim tržištima”, rekao je Hogan dodajući da američki avio-prevoznici vrlo rijetko nude takve alternative, prenosi B92.

Etihad Airways je u 2014. prevezao 14,8 miliona putnika. Iz svog sjedišta u Abu Dabiju, Etihad ervejz leti ka 111 postojećih ili najavljenih destinacija za prevoz putnika i robe na Bliskom Istoku, u Africi, Evropi, Aziji, Australiji i Južnoj i Sjevernoj Americi.

Etihad Airways, Air Berlin, Air Serbia, Air Seychelles, Jet Airways i Etihad Regional su takođe članice “Etihad Airways Partners”.

Izvor: BIZLife, B92

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top