Splendid izabran za najbolji primorski hotel

Hotel “Splendid Conference & SPA Resort” apsolutni je pobjednik u kategoriji Best Seaside Hotel u regionu, na dodjeli godišnjih nagrada Seebtm Awards 2018, saopšteno je iz hotela.

Kako su naveli, ove godine uz online glasanje, prvi put je glasao stručni žiri. Činili su ga predstavnici najeminentnijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, a članovi su glasali za najbolje, po svom iskustvu i mišljenju.

– Ponosni smo na činjenicu što smo nagrađeni kao najbolji primorski hotel u cjelini, jer smo bili prvi laureati ovog regionalnog priznanja, ustanovljenog prije dvije godine. Tada smo bili proglašeni za najbolji Veliki hotel za kongresni turizam, sa preko 200 soba, odnosno u tom užem segmentu poslovanja. Utisak pojačava činjenica da je tako odlučio žiri od čak 27 članova. Lijepo je znati da uživamo njihovo povjerenje i da nas baš klijenti nagrađuju za ono što za njih radimo, jer nas oni najbolje i poznaju. To je najljepša satisfakcija za uloženi trud – kazala je na ceremoniji uručenja PR menadžer hotelske grupe “Montenegro stars” Maja Vukićević.

SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova stručnog žirija, čitalaca i organizatora događaja. Nagrade se dodjeljuju u 17 kategorija za koje glasaju čelnici kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top