SPACE - Prvi sajam arhitekture, građevine i enterijera | Ekonomist

SPACE – Prvi sajam arhitekture, građevine i enterijera

Prvi Sajam arhitekture, građevine i enterijera pod nazivom “Space”, održaće se od 4. do 6. maja 2018. godine, u atraktivnom i posebno adaptiranom ambijentu centralnog atrijuma šoping mola Delta City, u organizaciji Vision Event-a.

Pored svjetskih i evropskih metropola u kojima smo navikli da se održavaju poznati sajmovi na temu arhitekture, građevine i uređenja enterijera i eksterijera, od ove godine možemo najaviti da će se i u Crnoj Gori, na visokom nivou, održati sajam koji objedinjuje ove tri međusobno povezane oblasti.

Na „Space“-u će se predstaviti renomirane kompanije i institucije, arhitektonski biroi, firme koje se bave uređenjem enterijera i eksterijera do najsitnijih detalja, a koje su se svojim dosadašnjim poslovanjem izdvojile na tržištu i kvalitetom zadobile povjerenje potrošača. Učesnici Sajma će u jedinstvenom ambijentu predstaviti svoju aktuelnu ponudu potencijalnim poslovnim partnerima i krajnjim korisnicima, buduće projekte, inovativne proizvode i najnovija dostignuća.

Učešće na Sajmu uzele su sljedeće firme/institucije: Entext, Žižo Mural, Arhitektonski fakultet Univerziteta Crne Gore, Emmeti, Habitat, Europrojekt, Fakultet za politehniku Univerziteta Donja Gorica, Cubico, Arhi.pro Montenegro, Nova Galerija Vizuelnih Umjetnosti iz Beograda. Pored navedenih učesnika, na Sajmu će se predstaviti i Synthesis Architecture&Design, Archifocus, Puratehnik i Green Factory Montenegro.

Vision Event, kao društveno odgovorna firma, ima za cilj da u sklopu manifestacije afirmiše, podstakne i ohrabri stvaralaštvo mladih i talentovanih kreativaca. U skladu sa tim, biće omogućeno besplatno predstavljanje radova i projekata studenata, besplatno prezentovanje autentičnih rješenja za dizajn enterijera, kao i besplatno pružanje stručne pomoći građanima u projekciji životnog i radnog prostora.

U toku trajanja “Space”-a pripremljena su brojna iznenađenja, nagradne igre, kao i popusti i povlašćeni uslove kupovine koje nudi većina izlagača.

Na prvom Sajmu arhitekture, građevine i enterijera “Space”, predstaviće se kompanija Entext, koja je lider u prodaji najsavremenijih proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera u Crnoj Gori. Svim posjetiocima Sajma, Entext će nuditi potpuno besplatne konsultacije i profesionalno projektovanje prostora, sa realnim 3D i grafičkim prikazima enterijera. Uz savremenu VR tehnologiju mogu se obići odabrani ambijentima iz Entext-ove arhitektonske kuhinje, a uz interaktivnu virtuelnu turu može se zakoračiti u svaki kutak salona i istražiti svaki od 80 ambijenata.

Posebno značajna informacija za sve posjetioce Entext-ovog štanda, u toku trajanja Sajma, je prilika učešća u nagradnoj igri i mogućnost osvajanja kupatila u vrijednosti od 1.200 eura. Entext je obezbijedio i sajmski popust od 15% na sve artikle do kraja maja mjeseca.

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top