Sony predstavio TV vrijedan manje nekretnine!

Čuveni OLED TV kompanije Sony sa dijagonalom od 77 inča – prvobitno u ponudi u veličinama od 55 i 65 inča – biće dostupan u posljednjoj nedjelji septembra po cijeni od skoro 20.000 eura, a omogućena je i porudžbina unaprijed.

Sony BRAVIA OLED A1 4K HDR televizor pruža vrhunsko iskustvo gledanja, uz prikaz izvanrednog kvaliteta i dubokih crnih tonova koje donosi 4K HDR procesor X1 Extreme, koji proširuje mogućnosti OLED ekrana za emitovanje 4K HDR formata.

Nalik modelima sa dijagonalama od 55 i 65 inča, BRAVIA OLED A1 sa dijagonalom od 77 inča posjeduje prvu Acoustic Surface tehnologiju, koja pretvara ekran u zvučnike i daje prikaz od ivice do ivice, bez dodatnog stalka.

Sa više od 8 miliona piksela sa sopstvenim osvetljenjem, ova serija televizora pruža još bogatije vizuelno iskustvo sa nevjerovatnim nijansama crne boje, živopisnim koloritom, dinamičnim kontrastom, širim uglom gledanja i prikazom bez zamagljenja.


 

Izvor: Novosti.rs

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top