Societe Generale banka Montenegro proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori | Ekonomist

Societe Generale banka Montenegro proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori

Internacionalni magazin Euromoney proglasio je Societe Generale Banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori i dodijelio joj Nagradu za izuzetnost za 2015. godinu.  Ovo priznanje je uručeno  glavnom izvršnom direktoru Banke gospodinu Miroslav Hiršlu i zamjeniku glavnog izvršnog direktora Franco De Giorgio-u, na svečanoj ceremoniji u Londonu, devetog jula 2015.

Magazin Euromoney je prepoznat kao izvor informacija o svjetskom tržištu, koji analizira i nagrađuje rad najboljih banaka u gotovo 100 zemalja u svijetu, a sama nagrada pokriva oko 20 kategorija bankarskih poslova. Nakon 24 godina postojanja, Euromoney nagrada za izuzetnost je nagrada koja ima najveće poštovanje u svijetu finansijskih usluga. Ona odaje priznanje instituciji koja je svojim klijentima pružila najveći nivo usluga, inovativnosti i ekspertize. Nagrada prepoznaje institucije i individualce koji su se pokazali kao lideri, inovatori i pokretačka snaga na svom tržištu.

„Kada primite nagradu od Euromoney-a, svjetski priznatog finansijskog magazina, onda znate da je Societe Generale Banka Montenegro prepoznata kao banka sa konkurentskom prednošću na tržištu i siguran oslonac za klijente i partnere. Snaga uspjeha naše Banke leži u ljudima koji rade za nju, koji svakodnevno osluškuju potrebe klijenta, nude potrebna rješenja, i kontinuirano se zalažu za poboljšanje proizvoda i kvaliteta usluga. Klijenti nam taj trud vraćaju svojom lojalnošću. Nadam se da će ova nagrada biti samo podstrek za dalje učvršćivanje te veze“, kazao je gospodin Hiršl na svečanoj dodjeli nagrada.

Na pozitivno iskustvo klijenata sa Bankom ukazuje i povećan broj klijenata u svim segmentima poslovanja, pogotovo snažan porast broja pravnih lica. Imajući u vidu dugoročni rast, Banka je najviše investirala u ljudske resurse, efikasnost poslovanja i tehnološke novine. Uvođenjem inovativnih servisa,  Banka je nastojala da zadovolji svakodnevne potrebe građana.

Euromoney nagrada je nastavak uspjeha ostvarenog  tokom posljednjih  godina napredovanja i napornog rada Banke. Ovaj uspjeh je takođe nagrađen i prepoznat internacionalnim i nacionalnim nagradama, među kojima su dva proglašenja časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group-e u Londonu, za Banku godine u Crnoj Gori, 2012. i 2014. godine, kao i Nagrada za izuzetnost 2012. godine koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin Euromoney. Uprava Agencije za izbor najboljeg menadžera i kompaniju BiH, jugoistočne i srednje Europe proglasila je Societe Generale banku Montenegro, u julu, 2013. godine, za najuspješniju banku u regiji.

Sve nagrade su ishod misije banke da bude izabrana zbog posvećenosti njenih timova,  posebnog odnosa prema svojim klijentima i visokog kvaliteta proizvoda i usluga.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top