Službeno predstavljen film ,,Steve Jobs" | Ekonomist

Službeno predstavljen film ,,Steve Jobs”

Film Steve Jobs redatelja Dannyja Boylea i scenarista Aarona Sorkina, službeno je predstavljen na filmskom festivalu u Tellurideu.

Mediji javljaju kako je biografski film o slavnom suosnivaču Applea naišao na pohvale dijela kritičara i ocjene da bi glavni glumac Michael Fassbender mogao biti nominovan za Oscara za ulogu preminulog kontroverznog vizionara i kreativca.

Film rađen prema knjizi Waltera Isaacsona u bioskopima bi se trebao da se nađe 9. oktobra. Publici će se predstaviti na Filmskom festivalu u New Yorku.

Interesantne su i kritike medija. Tako Variety.com smatra film valja obvezno pogledati, a The Guardian smatra da će se film prvenstveno svidjeti “Appleovim otkačenjacima”. Indiewire.com tvrdi da će fim zasigurno biti čimbenik u trci za Oscara, uz velike pohvale Fassbenderu i Kate Winslet koja glumi merketinšku direktoricu Macintosha Joannu Hoffman. Chicago Tribune nije impresioniran i piše da je “film vizualno zabavan, ali dramaturški krezub”.

Izvor: Lider
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top