Skype nam donosi novu verziju za desktop

Prije nekoliko mjeseci, Microsoft je predstvio radikalan redizajn za mobilnu verziju Skype servisa, a sada je redizajn dobila i desktop verzija Skype-a. Naredna generacija Skype-a je trenutno dostupna kao preview za desktop računare. Microsoft ističe da rad na servisu još nije završen i da od korisnika traži povratne informacije.

Novi Skype Preview za desktop koristi sav fokus na chat, dok nove funkcije kao što su dijeljenje ekrana i fotografija u realnom vremenu čine razgovore realističnijim.

skype2_6.jpg

Skype Preview za desktop je dobio i @mentions, reakcije na poruke i novi panel za obaveštenja kako bi korisnicima pomogao da ostanu u toku sa dešavanjima. Nova Chat media galerija omogućava lakše pronalaženje dijeljenog sadržaja, kao što su linkovi, dokumenta i media fajlovi.

Tu su nove in-call reakcije, a korisnici dobijaju i mogućnost da poboljšaju iskustvo grupnih razgovora sa drag and drop opcijom. Ove funkcije već pristižu na Skype za Windows 10 i dostupne su Skype Insiderima.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top