Ski centar Kolašin 1450 oborio sve rekorde | Ekonomist

Ski centar Kolašin 1450 oborio sve rekorde

Januar u Ski centru Kolašin 1450 bio je više nego uspješan. To skijalište je od početka godine posjetila 21.000 gostiju, a zaposleni kažu da ne pamte bolji početak zimske sezone. Snijega ima dovoljno a najviše skijaša na stazi je vikendom.

Kiša i loši vremenski uslovi nijesu uticali da se smanji broj posjetilaca Ski centra Kolašin 1450. Pravi ljubitelji planine kažu da će i ovaj vikend provesti na Bjelasici.

U ski centru kažu ne pamte bolju posjećenost u januaru. Tokom prethodnog mjeseca je bilo dana kada je na skijalištu boravilo i do 1.500 skijaša.

– Što se tiče januara, bilježimo posjetu preko 21.000 posjetilaca, kako iz svih krajeva Crne Gore, tako i iz Albanije, Srbije, Hrvatske, Rusije i Francuske – kaže dirketorica Ski centra Kolašin 1450 Dijana Bulatović.

Povišene temperature prethodnih dana nijesu uticale na kvalitet staza. Na skijalištu se trude da sve bude spremno za skijanje, a najbolja posjeta se bilježi vikendom.

– Nijesu baš povoljni uslovi za skijanje. Bitno je da snijega ima dovoljno na stazama i sada su naravno uređene kako bi bile spremne za početak skijaškog dana. Prošli vikend je bio rekordan, poslužile su nas povoljne vremenske prilike, a samim tim i idealni uslovi za skijanje – objašnjava Bulatović.

U Kolašinu očekuju da će ovo biti jedna od boljih sezona. Snijega ima dovoljno pa se nadaju da će ljubitelji bijelih sportova na tom skijalištu moći da uživaju do kraja marta.

______________________________________________________________________________

Izvor: TVCG

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top