Sjutra počinje konferencija o drumskom prevozu | Ekonomist

Sjutra počinje konferencija o drumskom prevozu

Međunarodna konferencija pod nazivom “Savremeni drumski prevoz i poslovna logistika” počeće sjutra u Budvi. Dvodnevnu konferenciju u hotelu Splendid organizuju Privredna komora Crne Gore, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, Mašinski fakultet Univerziteta Crne Gore i IRU Akademija.

Iz PKCG su saopštili da je za konferenciju prijavljeno 200 učesnika među kojima su članovi Vlade, predstavnici privrednih komora i komorskih asocijacija sa kojima PKCG ima saradnju, profesori univerziteta i predstavnici akreditovanih centara za edukaciju iz regiona.

– Na konferenciji će učestvovati i najznačajnije kompanije koje se bave prevozom putnika i tereta, uvozom vozila i logističkim uslugama, a koje djeluju na prostoru Crne Gore i susjednih zemalja – navodi se u saopštenju, u kojem se dodaje da će se na konferenciji kroz različite panele razgovarati o savremenom drumskom prevozu, inovacijama u drumskom saobraćaju, modelu regionalne logistike, profesionalnim kompetencijama zaposlenih u drumskom saobraćaju, saobraćajnoj infrastrukturi…

 

Komentariši

Top