Sjutra Info dan o nacionalnom brendu u Nikšiću | Ekonomist

Sjutra Info dan o nacionalnom brendu u Nikšiću

Nacionalni brend

Prvi Info dan o nacionalnom brendiranju, na kojem će biti predstavljen znak nacionalnog brenda Crne Gore, kao i značaj procesa razvoja nacionalnog brenda, biće organizovan sjutra, 22. marta, u Nikšiću. Info dan biće održan u prostorijama Inovaciono-preduzetničkog centra Tehnopolis sa početkom u 12 sati, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Cilj Info dana je da se građani, pravni subjekti, privredna društva, institucije i organi lokalne samouprave, sportski i kulturni kolektivi, kao i svi zainteresovani subjekti bliže upoznaju sa procedurom dobijanja znaka nacionalnog brenda i značajem procesa brendiranja, pa samim tim daju svoj doprinos u postupku brendiranja države.

Nikšić je prva opština u kojoj će biti organizovan Info dan o nacionalnom brendiranju, a plan Ministarstva ekonomije je da tokom ove godine posjeti i sve ostale crnogorske opštine gdje će građanima predstaviti znak nacionalnog brenda i potencijalne korisnike upoznati procedurom za njegovo dobijanje.

Iz Ministarstva su najavili i da će posjetiocima sjutrašnujeg Info dana biti podijeljeni i prigodni pokloni sa znakom nacionalnog brenda Crne Gore.

Podsjećamo, nacionalni brend Crne Gore nedavno je predstavljen i na Berlinskom ekonomskom forumu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top