Šefica častila zaposlene obilaskom Madrida | Ekonomist

Šefica častila zaposlene obilaskom Madrida

Tako se to radi!

Jedan šef, odnosno šefica (koja je možda jedna od najboljih na svijetu) odvojila je 5.000 funti i odvela svoje radnike u Madrid za vikend. Arabela Levis-Smit, koja vodi marketing agenciju Salad Creative in Poole, pokrila je troškove leta London – Madrid za 20 ljudi.

Takođe je isplatila smještaj preko AirBnB platforme u centru grada za dva noćenja i dve večere.  Tim, uključujući i 42-godišnju Arabelu, krenuo je iz Britanije prošlog petka ujutru i istražio grad prije nego što je uživao u večeri u restoranu, a zatim krenuo ka koktel baru.

Sutradan je grupa napravila više obilazaka i šopingovala prije druge plaćene večere i izlaska u klub. Vratili su se u London u nedelju i radnici kažu da se sada o tome neprestano govori.

„Najavila nam je to na sastanku prije nekoliko mjeseci i nije nas razočarala. Svi smo uživali u istraživanju nekoliko lokacija, izvrsnoj hrani, nekoliko koktela…“

Arabela, koja je u ovom poslu već 16 godina, rekla je kako želi da nagradi svoje radnike za godinu dana u kome su osigurali velike ugovore.


 

Izvor: B92

Komentariši

Top