Saradnja sa Lovćen osiguranjem

Societe Generale banka Montenegro je potpisala ugovor o zastupanju u osiguranju sa Lovćen osiguranjem a.d. Podgorica, osiguravajućom kućom sa najdužom tradicijom u Crnoj Gori. Klijenti će polisom ove osiguravajuće kuće, moći da osiguraju nepokretnosti u vlasništvu fizičkog ili pravnog lica, bilo da se radi o osiguranju poslovnog ili stambenog objekta, u svim ekspoziturama Banke.

Banka, pored Lovćen osiguranja a.d. Podgorica, već sarađuje sa još tri osiguravajuće kuće: Merkur osiguranjem i Wiener Stadtische životnim osiguranjem AD, u oblasti životnog osiguranja i UNIQA neživotnim osiguranjem.

Osiguravajući proizvodi koje klijenti, pravna i fizička lica, mogu zatražiti u svim ekspoziturama Societe Generale banke Montenegro su rizikoosiguranje i osiguranje nepokretnosti. Obje vrste osiguranja obezbjeđuju kredite kao što su Ključ stambeni krediti, Alat i Multipraktik krediti za refinansiranje i adaptaciju. Respekt kredite za penzionere do 10.000 eura, na 10 godina, klijenti mogu obezbijediti samo životnim riziko osiguranjem, bilo da je riječ o Merkur ili Wiener osiguranju, čime bi na pravi način zaštitili sebe i svoju porodicu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top