Samsung Unpacked događaj zakazan za 23. avgust

Samsungov Unpacked događaj, koji će se održati 23. avgusta u Njujorku, privlači veliku pažnju jer se očekuje predstavljanje novog Samsungovog telefona iz Note serije, Samsung Note 8. U najavi je predstavljanje novog Infinity displeja kao i novog S pena, koji se očekuje na Note 8 pametnom telefonu.

Bilo je nekih špekulacija o mogućem povlačenju Note serije zbog problema koji je kompaniju zadesio sa Samsung Note 7 smart telefonom, koji je povučen iz prodaje zbog problema sa baterijama koje su u 90% slučajeva eksplodirale kada se napune preko 70% što je kod mnogih korisnika izazvalo povrede.

Note telefoni su uvijek bili premium telefoni kao i modeli S serije, zato se očekuje početna cijena od oko 900 dolara. Glasine takođe govore o tome da se očekuje displej veličine 6,3 inča što je za 0,1 inč veće od S8+. Ovo je veliki napredak, s tim da je Note 7 imao displej veličine 5,7 inča.

Što se tiče ostalih karateristika i specifikacija telefona, gotovo je sigurno da telefon dolazi sa 6GB RAM memorije, tu je i dual pozadinska kamera 13MP+13MP, interna memorija 64GB, prednja kamera 8MP, kao i  IP68 sertifikat koji garantuje da je telefon vodootporan do 1,5 metara dubine i potapanja do 30 minuta.

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top