Samsung: Savitljivi telefoni stižu 2018. godine | Ekonomist

Samsung: Savitljivi telefoni stižu 2018. godine

Samsungov direktor Divizije za mobilne komunikacije, Dong-Jin Koh izjavio je da će upravo 2018. godina biti ta u kojoj se očekuje predstavljanje savitljivog smartfona od strane ove kompanije, budući da su isti takvi ekrani dostupni već nekoliko godina.

Naravno, ako ekran pretvorimo u palačinku, isto je potrebno i sa elektronskim komponentama, a budući da je Samsungov šef sada poprilično uvjerljiv, moguće je da su pronašli način kako i tome doskočiti. Pitanje koje se samo po sebi nameće je zašto ti savitljivi ekrani već sada nisu ugrađivani u obične smartfone, jer bi se tako vjerovatno smanjio broj razbijenih.

Koh se dotakao i prodaje Note-a 8. Naime, u prednarudžbama u Koreji prodat je rekordni broj primjeraka kad je Note serija u pitanju, a slično se može očekivati i na globalnom planu. Koliko će Note-a 8 Samsung prodati nakon predstavljanja iPhone-a, ostaje za vidjeti.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top