Samsung predstavio Galaxy J7 Pro i J7 Max modele | Ekonomist

Samsung predstavio Galaxy J7 Pro i J7 Max modele

Na IT skupu u Nju Delhiju, Samsung je predstavio Galaxy J7 Pro i Galaxy J7 Max mobilne telefone.  Potpuno nova J serija smart telefona dolazi sa Samsung Pay i Samsung Pay mini načinom plaćanja. Osim mogućnosti mobilnog plaćanja J serija obećava premium dizajn i specifikacije.

Galaxy J7 Pro pokreće Exynos 7870 čipset – Octa-core A53 sa Mali-T830 grafičkom karticom, dolazi sa 3GB rama i 64GB interne memorije. Super AMOLED ekran od standardnih 5.5 inča FullHD rezolucije. Kamera je 13MP, kako prednja tako i zadnja. Baterija 3.600mAh i fingerprint senzor.

Galaxy J7 Max ima nešto veći ekran, 5.7 inča, pokreće ga MediaTek Helio P20 Octa-core koji radi na 1.6GHz uparen  sa 4GB rama i 32Gb interne memorije. Sadrži promjenjivu bateriju kapaciteta 3300mAh I podršku 4G.

Oba modela imaju na prednjim kamerama otvor blende  koji iznosi f/1.9.

Novi modeli dolaze sa novim UX baziranom na Android Nougat operativnim sistemom. Moramo priznati da Samsung unapređuje svoj UX od lansiranja Samsung Galaxy S6 modela. Došlo je do smanjenja instaliranih aplikacija, tako da interfejs izgleda uredno. Kao što se vidi kod drugih Samsung telefona, Galaxy J7 Max i Galaxy J7 Pro dolaze sa Google i Microsoft paketom aplikacija koje su prethodno instalirane.

Telefoni će prvo izaći u prodaju u Indiji sredinom Jula, cijena za Galaxy J7 Pro iznosiće 330 dolara, dok će Galaxy J7 Max koštati 280 dolara.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top