Represent Communications je postala zvanični Google Partner | Ekonomist

Represent Communications je postala zvanični Google Partner

Google Partners program obuhvata marketing specijaliste i agencije širom svojeta, koji su odgovarajućim obukama stekli zvanične Google sertifikate (Google AdWords Product Certifications), a iste su dokaz da su profesionalci koji ove sertifikate posjeduju u toku sa aktuelnostima vezanim za Google AdWords platformu.

Represent Communications agencija je postala zvanični Google Partner, specijalizovan za Search oglašavanje u okviru AdWords platforme.

„Stručnošću i vještinama, kao i posjedovanjem odgovarajućih Google sertifikata od strane zaposlenih, agencija ispunjava sve uslove koje Google zahtijeva u okviru Google Partners programa. Sa velikim zadovoljstvom Represent Communications postaje dio uskog kruga odabranih agencija i profesionalaca u Srbiji“, saopšteno je iz ove agencije.

Partnerima koji ispunjavaju sve uslove, Google dodjeljuje i specijalne Partner značke (Google Partners badge), a jednu ovakvu značku sada posjeduje i Represent Communications.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top