Regionalna nagrada beogradskom aerodromu | Ekonomist

Regionalna nagrada beogradskom aerodromu

Beogradski aerodrom

Aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu osvojio je prestižnu regionalnu nagradu “Sarajevo Business Bridge Awards 2018” za ostvarene najbolje poslovne rezultate u posljednje četiri godine.

Nagrada beogradskoj vazdušnoj luci, u kategoriji “Business of the year”, pripala je i zbog značajnog porasta avio-saobraćaja, jasne vizije budućnosti u oblasti održivog razvoja, tržišnog učešća, profita i pozitivnog uticaja na okruženje, navodi se u saopštenju aerodroma.

Priznanje je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručeno Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru beogradskog aerodroma, u prisustvu svjetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera.

Ceremonija je organizovana u okviru međunarodne poslovno-investitorske konferencije “Sarajevo Business Forum”, koja je deveti put u Sarajevu održana 25. i 26. aprila.

Prestižna priznanja “Sarajevo Business Bridge Awards” dodijeljena su u šest kategorija kompanijama i pojedincima koji su svojim radom i inovativnim idejama doprinijeli razvoju preduzetništva i unaprjeđenju investitorske klime u regionu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top